Dakdekker Almere

Van dakpan tot gehele renovatie. Voor iedere type dak.

Dakenheer Almere

U zoekt een dakdekker in de regio Almere? Dakenheer Almere werkt met een vast team van dakspecialisten in en rondom Almere. Wij rekenen geen voorrijkosten in onze vaste regio’s. Bent u woonachtig in Almere? maak dan een vrijblijvende afspraak voor al uw dakwerkzaamheden of dakinspectie. Bij kleine werkzaamheden kan uw opdracht direct worden ingecalculeerd voor een prijs en advies op maat.

Hoe werken wij?

U kunt ons altijd bellen wanneer u een lekkage heeft. We sturen dan veelal binnen enkele uren iemand bij u langs om het probleem te beoordelen. We maken bij u dan direct een offerte op maat op en als een noodoplossing noodzakelijk blijkt, wordt deze voor u gemaakt. Bij noodgevallen kunnen we het probleem onmiddellijk oplossen.

Dakinspectie Almere

Het dak is één van de belangrijkste onderdelen van een gebouw; het zorgt ervoor dat u veilig en beschermd bent voor invloeden van buitenaf. Daarom is het erg belangrijk om zorg te dragen dat uw dak in optimale vorm is en ook blijft. Onze kundige dakdekkers bekijken uw dak of daken om te voorkomen dat er in de nabije toekomst problemen zoals lekkages op zullen treden. Zij zullen hierbij het gehele dak inspecteren op zwakke plekken. U krijgt van ons een overzicht van de dakinspectie, waarin de staat van dak wordt weergeven.

Hierin staan hier de werkzaamheden omschreven die noodzakelijk zijn om uw dak weer in perfecte staat terug te brengen. Niet ieder dag is hetzelfde, daarom stemmen wij onze onderhoudsinspectie af op uw wensen en de staat van uw dak. Bij een vrij nieuw dak zullen er vermoedelijk minder aandachtspunten zijn dan bij een verouderd dak. Wij houden vandaar altijd rekening met uw wensen en behoeften.

Veel mensen schakelen pas een dakdekker in wanneer het al te laat is . Tegenwoordig merkt u wegens de uitstekende isolatie van uw dak vaak niet meteen zelf op dat problemen zijn. Ook algen of mos kunnen voor onverwachte schade aan uw dak zorgen; het vocht dat hierin is opgeslagen zal in de winter bevriezen en zo de kwaliteit van uw dakpannen aantasten. Dit kan u voorkomen door uw dak bijtijds schoon te laten maken en een beschermende dakcoating aan te brengen. Door uw dak jaarlijks te laten checken op zwakke plekken kan dit alles voorkomen worden. Wanneer wij een dakinspectie verrichten, letten wij op de staat van verscheidene dakonderdelen:

  • Schoorsteen
  • Dakpannen en dakgoten
  • Regenpijpen
  • Boeidelen
  • Windveren

Dakenheer Almere
ook voor renovatie van uw gehele dak

Soms is de schade groter dan verwacht. In dat geval kunnen we een gehele renovatie van uw dak aanbevelen. Soms heeft dit de voorkeur boven jaarlijkse reparaties en terugkerende problemen.

Graag adviseren we u en komen we samen tot de beste oplossing voor uw dak.

Vestiging Almere
036 200 21 28

Hulp nodig? Chat met ons