Dakdekker Rotterdam

Van dakpan tot gehele renovatie. Voor iedere type dak.

Dakenheer Rotterdam

U bent op zoek naar een dakdekker in Rotterdam? Dakenheer Rotterdam is werkzaam in en rondom Rotterdam. Bij ons betaald u geen voorrijkosten in onze vaste regio’s. Belt u vanuit de omgeving rondom Rotterdam, maak dan een gratis afspraak voor al uw dakwerkzaamheden of dakinspectie. Bij kleine werkzaamheden kan uw opdracht direct worden ingecalculeerd voor een prijs en advies op maat.

Hoe werken wij?

Bij lekkage en spoed zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. We sturen dan veelal binnen enkele uren iemand bij u langs om het probleem te beoordelen. We maken bij u dan direct een offerte op maat op en als een noodoplossing noodzakelijk blijkt, wordt deze voor u gemaakt. Bij noodgevallen kunnen we het probleem direct oplossen.

Dakinspectie Rotterdam

Het dak is één van de belangrijkste onderdelen van een gebouw; het zorgt ervoor dat u veilig en beschermd bent voor invloeden van buitenaf. Daarom is het erg belangrijk om zorg te dragen dat uw dak in optimale conditie is en ook blijft. Onze kundige dakdekkers inspecteren uw dak of daken om te voorkomen dat er in de toekomst problemen zoals lekkages op zullen treden. Zij zullen hierbij het gehele dak controleren op zwakke plekken. U krijgt van ons een rapportage van de dakinspectie, waarin de conditie van dak wordt beschreven.

Hierin staan hier de werkzaamheden omschreven die benodigd zijn om uw dak weer in perfecte staat terug te brengen. Omdat wij weten dat niet ieder dak hetzelfde is, stemmen wij onze onderhoudsinspectie af op uw wensen en de staat van uw dak. Bij een vrij nieuw dak zullen er vermoedelijk minder aandachtspunten zijn dan bij een verouderd dak. Wij houden daarom altijd rekening met uw wensen en behoeften.

Veelal wordt een dakdekker ingeschakeld wanneer het te laat is . Tegenwoordig merkt u vanwege de uitstekende isolatie van uw dak vaak niet onmiddellijk zelf op dat problemen zijn. Zelfs algen of mos kunnen voor onverwachte beschadigingen aan uw dak zorgen; het vocht dat hierin is opgeslagen zal in de winter bevriezen en zo de kwaliteit van uw dakpannen aantasten. Dit kan worden voorkomen door uw dak tijdig schoon te laten maken en een beschermende dakcoating aan te brengen. Door uw dak jaarlijks te laten checken op zwakke plekken kan dit alles voorkomen worden. Wanneer wij een dakinspectie verrichten, letten wij op de staat van verschillende dakonderdelen:

  • Schoorsteen
  • Dakpannen en dakgoten
  • Regenpijpen
  • Boeidelen
  • Windveren

Dakenheer Rotterdam
ook voor renovatie van uw gehele dak

Soms is de schade groter dan verwacht. In dat geval kunnen we een gehele renovatie van uw dak aanraden. Soms heeft dit de voorkeur boven jaarlijkse reparaties en terugkerende problemen.

Graag adviseren we u en komen we samen tot de beste oplossing voor uw dak.

Vestiging Rotterdam
010 307 58 19

Hulp nodig? Chat met ons