Dakdekker Den Haag

Van dakpan tot gehele renovatie. Voor iedere type dak.

Dakenheer Den Haag

U zoekt een dakdekker in Den Haag? Dakenheer Den Haag werkt met een vast team van dakspecialisten in en rondom Den Haag. Wij rekenen geen voorrijkosten in onze vaste regio’s. Bent u woonachtig in Den Haag? maak dan een gratis afspraak voor al uw dakwerkzaamheden of dakinspectie. Wij kunnen de prijs op locatie bepalen voor kleine werkzaamheden.

Hoe werken wij?

Bij lekkage en spoed zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. We sturen dan doorgaans binnen enkele uren iemand bij u langs om het probleem te beoordelen. We maken bij u dan direct een offerte op maat op en als een noodoplossing benodigd blijkt, wordt deze voor u gemaakt. Bij noodgevallen kunnen we het probleem rechtstreeks oplossen.

Dakinspectie Den Haag

Het dak is één van de belangrijkste onderdelen van een gebouw; het zorgt ervoor dat u veilig en beschut bent voor invloeden van buitenaf. Daarom is het erg cruciaal om zorg te dragen dat uw dak in optimale staat is en ook blijft. Onze kundige dakdekkers inspecteren uw dak of daken om te voorkomen dat er in de nabije toekomst problemen zoals lekkages op zullen treden. Zij zullen hierbij het complete dak inspecteren op zwakke plekken. U krijgt van ons een rapportage van de dakinspectie, waarin de conditie van dak wordt weergeven.

Hierin staan hier de werkzaamheden omschreven die benodigd zijn om uw dak weer in perfecte staat terug te brengen. Omdat wij weten dat niet ieder dak hetzelfde is, stemmen wij onze onderhoudsinspectie af op uw wensen en de staat van uw dak. Bij een vrij nieuw dak zullen er vermoedelijk minder aandachtspunten zijn dan bij een gedateerd dak. Wij houden daarom altijd rekening met uw wensen en behoeften.

Veel mensen schakelen pas een dakdekker in wanneer het al te laat is . Tegenwoordig merkt u door de uitstekende isolatie van uw dak vaak niet onmiddellijk zelf op dat problemen zijn. Ook algen of mos kunnen voor onverwachte beschadigingen aan uw dak zorgen; het vocht dat hierin is opgeslagen zal in de winter bevriezen en zo de kwaliteit van uw dakpannen aantasten. Dit kan worden voorkomen door uw dak tijdig schoon te laten maken en een beschermende dakcoating aan te brengen. Door uw dak jaarlijks te laten checken op zwakke plekken kan dit alles voorkomen worden. Wanneer wij een dakinspectie uitvoeren, letten wij op de staat van verscheidene dakonderdelen:

  • Schoorsteen
  • Dakpannen en dakgoten
  • Regenpijpen
  • Boeidelen
  • Windveren

Dakenheer Den haag
ook voor renovatie van uw gehele dak

Soms is de schade groter dan verwacht. In dat geval kunnen we een gehele vernieuwing van uw dak adviseren. Soms heeft dit de voorkeur boven jaarlijkse reparaties en terugkerende problemen.

Graag adviseren we u en komen we samen tot de beste oplossing voor uw dak.

Vestiging Den Haag
070 221 19 31

Hulp nodig? Chat met ons