Dakdekker Dordrecht

Van dakpan tot gehele renovatie. Voor iedere type dak.

Dakenheer Dordrecht

U bent op zoek naar een dakdekker in Dordrecht? Dakenheer Dordrecht werkt met een vast team van dakspecialisten in en rondom Dordrecht. Bij ons betaald u geen voorrijkosten in onze vaste regio’s. Belt u vanuit de omgeving rondom Dordrecht, maak dan een vrijblijvende afspraak voor al uw dakwerkzaamheden of dakinspectie. Bij kleine werkzaamheden kan uw opdracht direct worden ingecalculeerd voor een prijs en advies op maat.

Hoe werken wij?

U kunt ons altijd bellen wanneer u een lekkage heeft. We zijn doorgaans binnen enkele uren ter plaatse. We maken bij u dan direct een offerte op maat op en als een noodoplossing vereist blijkt, wordt deze voor u gemaakt. Bij noodgevallen kunnen we het probleem rechtstreeks oplossen.

Dakinspectie Dordrecht

Een dak is een belangrijk onderdeel van uw woning of pand; het zorgt ervoor dat u veilig en beschermd bent voor invloeden van buitenaf. Daarom is het erg cruciaal om zorg te dragen dat uw dak in optimale staat is en ook blijft. Onze kundige dakdekkers inspecteren uw dak of daken om te voorkomen dat er in de toekomst problemen zoals lekkages op zullen treden. Zij zullen hierbij het complete dak inspecteren op zwakke plekken. U krijgt van ons een overzicht van de dakinspectie, waarin de conditie van dak wordt beschreven.

Hierin staan hier de werkzaamheden omschreven die benodigd zijn om uw dak weer in perfecte staat terug te brengen. Omdat wij weten dat niet ieder dak hetzelfde is, stemmen wij onze onderhoudsinspectie af op uw wensen en de staat van uw dak. Bij een vrij nieuw dak zullen er vermoedelijk minder aandachtspunten zijn dan bij een gedateerd dak. Wij houden vandaar altijd rekening met uw wensen en behoeften.

Veel mensen schakelen pas een dakdekker in wanneer het al te laat is . Tegenwoordig merkt u wegens de uitstekende isolatie van uw dak vaak niet onmiddellijk zelf op dat problemen zijn. Zelfs algen of mos kunnen voor onverwachte schade aan uw dak zorgen; het vocht dat hierin is opgeslagen zal in de winter bevriezen en zo de kwaliteit van uw dakpannen aantasten. Dit kan worden voorkomen door uw dak bijtijds schoon te laten maken en een beschermende dakcoating te plaatsen. Door uw dak jaarlijks te laten controleren op zwakke plekken kunnen de meeste problemen voorkomen worden. Wanneer wij een dakinspectie verrichten, letten wij op de staat van verscheidene dakonderdelen:

  • Schoorsteen
  • Dakpannen en dakgoten
  • Regenpijpen
  • Boeidelen
  • Windveren

Dakenheer Dordrecht
ook voor renovatie van uw gehele dak

Soms is de schade groter dan verwacht. In dat geval kunnen we een gehele renovatie van uw dak adviseren. Soms heeft dit de voorkeur boven jaarlijkse reparaties en terugkerende problemen.

Graag adviseren we u en komen we samen tot de beste oplossing voor uw dak.

Vestiging Dordrecht
078 204 93 04

Hulp nodig? Chat met ons