Dakdekker Boxtel

Van dakpan tot gehele renovatie. Voor iedere type dak.

Dakenheer Boxtel

U zoekt een dakdekker in de regio Boxtel? Dakenheer Boxtel werkt met een vast team van dakspecialisten in en rondom Boxtel. Wij rekenen geen voorrijkosten in onze vaste regio’s. Bent u woonachtig in Boxtel? maak dan een vrijblijvende afspraak voor al uw dakwerkzaamheden of dakinspectie. Wij kunnen de prijs op locatie bepalen voor kleine werkzaamheden.

Hoe werken wij?

U kunt ons ten alle tijden bellen wanneer u een lekkage heeft. We zijn doorgaans binnen enkele uren ter plaatse. We maken bij u dan direct een offerte op maat op en als een noodoplossing vereist blijkt, wordt deze voor u gemaakt. Bij noodgevallen kunnen we het probleem onmiddellijk oplossen.

Dakinspectie Boxtel

Het dak is één van de belangrijkste onderdelen van een gebouw; het zorgt ervoor dat u veilig en beschermd bent voor invloeden van buitenaf. Daarom is het erg belangrijk om zorg te dragen dat uw dak in optimale staat is en ook blijft. Onze kundige dakdekkers inspecteren uw dak of daken om te voorkomen dat er in de nabije toekomst problemen zoals lekkages op zullen treden. Zij zullen hierbij het complete dak controleren op zwakke plekken. U krijgt van ons een overzicht van de dakinspectie, waarin de staat van dak wordt weergeven.

Hierin hebben wij ook de taken beschreven die wij kunnen uitvoeren om uw dak weer in perfecte staat te brengen. Niet ieder dag is hetzelfde, daarom stemmen wij onze onderhoudsinspectie af op uw wensen en de staat van uw dak. Bij een vrij nieuw dak zullen er waarschijnlijk minder aandachtspunten zijn dan bij een verouderd dak. Wij houden daarom altijd rekening met uw wensen en behoeften.

Veelal wordt een dakdekker ingeschakeld wanneer het te laat is . Tegenwoordig merkt u wegens de uitstekende isolatie van uw dak vaak niet meteen zelf op dat problemen zijn. Ook algen of mos kunnen voor onverwachte schade aan uw dak zorgen; het vocht dat hierin is opgeslagen zal in de winter bevriezen en zo de kwaliteit van uw dakpannen aantasten. Dit kan worden voorkomen door uw dak tijdig schoon te laten maken en een beschermende dakcoating aan te brengen. Door uw dak jaarlijks te laten checken op zwakke plekken kunnen de meeste problemen voorkomen worden. Wanneer wij een dakinspectie verrichten, letten wij op de staat van verschillende dakonderdelen:

  • Schoorsteen
  • Dakpannen en dakgoten
  • Regenpijpen
  • Boeidelen
  • Windveren

Dakenheer Boxtel
ook voor vernieuwing van uw gehele dak

Soms is de schade groter dan verwacht. In dat geval kunnen we een gehele renovatie van uw dak aanbevelen. Soms heeft dit de voorkeur boven jaarlijkse reparaties en terugkerende problemen.

Graag adviseren we u en komen we samen tot de beste oplossing voor uw dak.

Hulp nodig? Chat met ons