Dakdekker Utrecht

Van dakpan tot gehele renovatie. Voor iedere type dak.

Dakenheer Utrecht

U bent op zoek naar een dakdekker in de regio Utrecht? Dakenheer Utrecht is werkzaam in en rondom Utrecht. Bij ons betaald u geen voorrijkosten in onze vaste regio’s. Bent u woonachtig in Utrecht? maak dan een gratis afspraak voor al uw dakwerkzaamheden of dakinspectie. Bij kleine werkzaamheden kan uw opdracht direct worden ingecalculeerd voor een prijs en advies op maat.

Hoe werken wij?

Bij lekkage en spoed zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. We zijn veelal binnen enkele uren ter plaatse. We maken bij u dan direct een offerte op maat op en als een noodoplossing vereist blijkt, wordt deze voor u gemaakt. Bij noodgevallen kunnen we het probleem rechtstreeks oplossen.

Dakinspectie Utrecht

Het dak is één van de belangrijkste onderdelen van een gebouw; het zorgt ervoor dat u veilig en beschut bent voor invloeden van buitenaf. Daarom is het erg belangrijk om zorg te dragen dat uw dak in optimale vorm is en ook blijft. Onze kundige dakdekkers controleren uw dak of daken om te voorkomen dat er in de toekomst problemen zoals lekkages op zullen treden. Zij zullen hierbij het complete dak inspecteren op zwakke plekken. U krijgt van ons een overzicht van de dakinspectie, waarin de conditie van dak wordt weergeven.

Hierin staan hier de taken omschreven die noodzakelijk zijn om uw dak weer in perfecte staat terug te brengen. Niet ieder dag is hetzelfde, daarom stemmen wij onze onderhoudsinspectie af op uw wensen en de staat van uw dak. Bij een vrij nieuw dak zullen er vermoedelijk minder aandachtspunten zijn dan bij een verouderd dak. Wij houden daarom altijd rekening met uw wensen en behoeften.

Veelal wordt een dakdekker ingeschakeld wanneer het te laat is . Tegenwoordig merkt u vanwege de uitstekende isolatie van uw dak vaak niet direct zelf op dat problemen zijn. Ook algen of mos kunnen voor onverwachte schade aan uw dak zorgen; het vocht dat hierin is opgeslagen zal in de winter bevriezen en zo de kwaliteit van uw dakpannen aantasten. Dit kan u voorkomen door uw dak bijtijds schoon te laten maken en een beschermende dakcoating te plaatsen. Door uw dak jaarlijks te laten checken op zwakke plekken kunnen de meeste problemen voorkomen worden. Wanneer wij een dakinspectie uitvoeren, letten wij op de staat van verscheidene dakonderdelen:

  • Schoorsteen
  • Dakpannen en dakgoten
  • Regenpijpen
  • Boeidelen
  • Windveren

Dakenheer Utrecht
ook voor renovatie van uw gehele dak

Soms is de schade groter dan verwacht. In dat geval kunnen we een gehele renovatie van uw dak aanraden. Soms heeft dit de voorkeur boven jaarlijkse reparaties en terugkerende problemen.

Graag adviseren we u en komen we samen tot de beste oplossing voor uw dak.

 

 

 

Vestiging Utrecht
030 227 24 86

Hulp nodig? Chat met ons