Daklekkage Rotterdam

Dakenheer is uw specialist voor een daklekkage in Rotterdam. Heeft u een lekkage aan uw dak in Rotterdam? Meld deze direct bij ons en wij staan binnen 24 uur voor u klaar!

Daklekkage Rotterdam

Heeft u een daklekkage in Rotterdam en omstreken? Een lekkage aan uw dak is erg vervelend. Door niet snel en goed te handelen kan een lekkage tot veel schade in huis leiden. Iets wat we altijd willen voorkomen. Wij van Dakenheer zijn dé oplossing voor uw daklekkage Rotterdam. Wij leveren een 24/7 service en komen voor een gratis dakinspectie naar u toe. Dakenheer is uw dakdekker in Rotterdam.

Daklekkage in Rotterdam? Wij zijn uw oplossing!

Wij helpen u bij het detecteren van de lekkage aan uw dak. Met onze jarenlange weten wij hoe wij uw daklekkage zo snel mogelijk moeten repareren. Heeft u een daklekkage? Dan is het belangrijk dat u dit zo snel mogelijk bij ons meldt. Binnen 24 uur sturen we een vakman bij u langs die de lekkage beoordeelt. Wij geven u direct een offerte op maat. Hebben wij op dat moment niet de juiste materialen bij om de lekkage te verhelpen? Dan zorgen wij voor een noodreparatie. Dit is een tijdelijke oplossing waardoor u in ieder geval geen extra schade meer in huis krijgt. Wij komen daarna zo snel mogelijk terug voor een definitieve reparatie.

Stappenplan daklekkage Rotterdam

Merkt u dat u een lekkage aan uw dak heeft? Neem dan de volgende stappen.

1. Bel ons
2. Is de lekkage groot en druppelt het water in huis? Zet dan emmers neer waar nodig.
3. Maak foto’s van de waterschade
4. Meld de schade bij uw verzekering

Als u tijdig handelt, kunt u veel schade voorkomen en geld terugkrijgen van uw verzekering.

Heeft u een daklekkage? Neem direct contact met ons op!

Wat te doen bij een daklekkage in Rotterdam?

Het is dus erg belangrijk dat u direct actie onderneemt. Op deze manier beperkt u de schade in huis én aan uw dak.

Hulp nodig? Chat met ons