Dakdekker Westervoort

Van dakpan tot gehele renovatie. Voor iedere type dak.

Dakenheer Westervoort

U zoekt een dakdekker in Westervoort? Dakenheer Westervoort werkt met een vast team van dakspecialisten in en rondom Westervoort. Wij rekenen geen voorrijkosten in onze vaste regio’s. Belt u vanuit de omgeving rondom Westervoort, maak dan een vrijblijvende afspraak voor al uw dakwerkzaamheden of dakinspectie. Wij kunnen de prijs op locatie bepalen voor kleine werkzaamheden.

Hoe werken wij?

U kunt ons ten alle tijden bellen wanneer u een lekkage heeft. We sturen dan veelal binnen enkele uren iemand bij u langs om het probleem te beoordelen. We maken bij u dan direct een offerte op maat op en als een noodoplossing noodzakelijk blijkt, wordt deze voor u gemaakt. Bij noodgevallen kunnen we het probleem direct oplossen.

Dakinspectie Westervoort

Een dak is een belangrijk onderdeel van uw woning of pand; het zorgt ervoor dat u veilig en afgeschermd bent voor invloeden van buitenaf. Daarom is het erg belangrijk om zorg te dragen dat uw dak in optimale staat is en ook blijft. Onze kundige dakdekkers bekijken uw dak of daken om te voorkomen dat er in de toekomst problemen zoals lekkages op zullen treden. Zij zullen hierbij het gehele dak inspecteren op zwakke plekken. U krijgt van ons een overzicht van de dakinspectie, waarin de conditie van dak wordt beschreven.

Hierin staan hier de taken omschreven die benodigd zijn om uw dak weer in perfecte staat terug te brengen. Niet ieder dag is hetzelfde, daarom stemmen wij onze onderhoudsinspectie af op uw wensen en de staat van uw dak. Bij een vrij nieuw dak zullen er waarschijnlijk minder aandachtspunten zijn dan bij een gedateerd dak. Wij houden derhalve altijd rekening met uw wensen en behoeften.

Veel mensen schakelen pas een dakdekker in wanneer het al te laat is . Tegenwoordig merkt u vanwege de uitstekende isolatie van uw dak vaak niet onmiddellijk zelf op dat problemen zijn. Zelfs algen of mos kunnen voor onverwachte schade aan uw dak zorgen; het vocht dat hierin is opgeslagen zal in de winter bevriezen en zo de kwaliteit van uw dakpannen aantasten. Dit kan worden voorkomen door uw dak bijtijds schoon te laten maken en een beschermende dakcoating aan te brengen. Door uw dak jaarlijks te laten checken op zwakke plekken kan dit alles voorkomen worden. Wanneer wij een dakinspectie verrichten, letten wij op de staat van verscheidene dakonderdelen:

  • Schoorsteen
  • Dakpannen en dakgoten
  • Regenpijpen
  • Boeidelen
  • Windveren

Dakenheer Westervoort
ook voor vernieuwing van uw gehele dak

Soms is de schade groter dan verwacht. In dat geval kunnen we een gehele renovatie van uw dak adviseren. Soms heeft dit de voorkeur boven jaarlijkse reparaties en terugkerende problemen.

Graag adviseren we u en komen we samen tot de beste oplossing voor uw dak.

Hulp nodig? Chat met ons