Dakdekker Amersfoort

Van dakpan tot gehele renovatie. Voor iedere type dak.

Dakenheer Amersfoort

U zoekt een dakdekker in Amersfoort ? Dakenheer Amersfoort werkt met een vast team van dakspecialisten in en rondom Amersfoort. Wij rekenen geen voorrijkosten in onze vaste regio’s. Belt u in de omgeving rondom Amersfoort maak dan een gratis afspraak voor al uw dak werkzaamheden. Wij werken uitsluitend met één voorman en één dakdekker, bij kleine werkzaamheden kan uw opdracht direct worden in gecalculeerd voor een prijs en advies op maat.

Hoe werken wij?

U kunt ons bellen wanneer u een lekkage heeft. We sturen dan binnen 24 uur iemand bij u langs om het probleem te beoordelen. We maken bij u dan direct een offerte op maat op en als een noodoplossing vereist blijkt, wordt deze voor u gemaakt. Bij noodgevallen kunnen we het probleem direct oplossen.

Dakinspectie Amersfoort

Het dak is één van de belangrijkste onderdelen van een gebouw; het zorgt ervoor dat u veilig en beschut bent voor invloeden van buitenaf. Daarom is het erg belangrijk om ervoor te zorgen dat uw dak in optimale conditie is en ook blijft. Onze kundige dakdekkers inspecteren uw dak of daken om te voorkomen dat er in de toekomst problemen zoals lekkages op zullen treden. Zij zullen hierbij het gehele dak controleren op zwakke plekken. U krijgt van ons een rapportage van de dakinspectie te zien waarin de staat van dak wordt beschreven.

Hierin hebben wij ook de taken beschreven die wij gaan uitvoeren om uw dak weer in perfecte staat te brengen. Omdat wij weten dat niet ieder dak hetzelfde is, stemmen wij onze onderhoudsinspectie af op uw wensen en de staat van uw dak. Bij een vrij nieuw dak zullen er waarschijnlijk minder aandachtspunten zijn dan bij een verouderd dak. Wij houden daarom altijd rekening met uw wensen en behoeften.

Veel mensen schakelen pas een dakdekker in wanneer het al te laat is. Tegenwoordig merkt u vanwege de uitstekende isolatie van uw dak vaak niet direct zelf op dat problemen zijn. Zelfs algen of mos kunnen voor onverwachte beschadigingen aan uw dak zorgen; het vocht dat hierin is opgeslagen zal in de winter bevriezen en zo de kwaliteit van uw dakpannen aantasten. Dit kan u voorkomen door uw dak tijdig schoon te laten maken en een beschermende dakcoating te plaatsen. Door uw dak jaarlijks te laten checken op zwakke plekken kan dit alles voorkomen worden. Wanneer wij een dakinspectie uitvoeren, letten wij op de staat van verschillende dakonderdelen:

  • Schoorsteen
  • Dakpannen en dakgoten
  • Regenpijpen
  • Boeidelen
  • Windveren

Dakenheer Amersfoort
ook voor renovatie van uw gehele dak

Soms is de schade groter dan verwacht. In dat geval kunnen we een gehele renovatie van uw dak adviseren. Soms heeft dit de voorkeur boven jaarlijkse reparaties en terugkerende problemen.

Graag adviseren we u en komen we samen tot de beste oplossing voor uw dak.

Vestiging Amersfoort
033 202 27 98

Hulp nodig? Chat met ons