Dakdekker Waalwijk

Van dakpan tot gehele renovatie. Voor iedere type dak.

Dakenheer Waalwijk

U bent op zoek naar een dakdekker in Waalwijk? Dakenheer Waalwijk werkt met een vast team van dakspecialisten in en rondom Waalwijk. Bij ons betaald u geen voorrijkosten in onze vaste regio’s. Belt u vanuit de omgeving rondom Waalwijk, maak dan een gratis afspraak voor al uw dakwerkzaamheden of dakinspectie. Wij kunnen de prijs op locatie bepalen voor kleine werkzaamheden.

Hoe werken wij?

Bij lekkage en spoed zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. We sturen dan veelal binnen enkele uren iemand bij u langs om het probleem te beoordelen. We maken bij u dan direct een offerte op maat op en als een noodoplossing noodzakelijk blijkt, wordt deze voor u gemaakt. Bij noodgevallen kunnen we het probleem meteen oplossen.

Dakinspectie Waalwijk

Een dak is een belangrijk onderdeel van uw woning of pand; het zorgt ervoor dat u veilig en beschut bent voor invloeden van buitenaf. Daarom is het erg cruciaal om zorg te dragen dat uw dak in optimale conditie is en ook blijft. Onze kundige dakdekkers bekijken uw dak of daken om te voorkomen dat er in de toekomst problemen zoals lekkages op zullen treden. Zij zullen hierbij het gehele dak inspecteren op zwakke plekken. U krijgt van ons een overzicht van de dakinspectie, waarin de conditie van dak wordt beschreven.

Hierin hebben wij ook de taken beschreven die wij kunnen uitvoeren om uw dak weer in perfecte staat te brengen. Niet ieder dag is hetzelfde, daarom stemmen wij onze onderhoudsinspectie af op uw wensen en de staat van uw dak. Bij een vrij nieuw dak zullen er vermoedelijk minder aandachtspunten zijn dan bij een gedateerd dak. Wij houden daarom altijd rekening met uw wensen en behoeften.

Veel mensen schakelen pas een dakdekker in wanneer het al te laat is . Tegenwoordig merkt u door de uitstekende isolatie van uw dak vaak niet onmiddellijk zelf op dat problemen zijn. Ook algen of mos kunnen voor onverwachte beschadigingen aan uw dak zorgen; het vocht dat hierin is opgeslagen zal in de winter bevriezen en zo de kwaliteit van uw dakpannen aantasten. Dit kan u voorkomen door uw dak tijdig schoon te laten maken en een beschermende dakcoating aan te brengen. Door uw dak jaarlijks te laten checken op zwakke plekken kunnen de meeste problemen voorkomen worden. Wanneer wij een dakinspectie verrichten, letten wij op de staat van verschillende dakonderdelen:

  • Schoorsteen
  • Dakpannen en dakgoten
  • Regenpijpen
  • Boeidelen
  • Windveren

Dakenheer Waalwijk
ook voor renovatie van uw gehele dak

Soms is de schade groter dan verwacht. In dat geval kunnen we een gehele renovatie van uw dak aanbevelen. Soms heeft dit de voorkeur boven jaarlijkse reparaties en terugkerende problemen.

Graag adviseren we u en komen we samen tot de beste oplossing voor uw dak.

Hulp nodig? Chat met ons