Dakdekker Breda

Van dakpan tot gehele renovatie. Voor iedere type dak.

Dakenheer Breda

U bent op zoek naar een dakdekker in Breda? Dakenheer Breda is werkzaam in en rondom Breda. Wij rekenen geen voorrijkosten in onze vaste regio’s. Belt u vanuit de omgeving rondom Breda, maak dan een vrijblijvende afspraak voor al uw dakwerkzaamheden of dakinspectie. Bij kleine werkzaamheden kan uw opdracht direct worden ingecalculeerd voor een prijs en advies op maat.

Hoe werken wij?

Bij lekkage en spoed zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. We zijn doorgaans binnen enkele uren ter plaatse. We maken bij u dan direct een offerte op maat op en als een noodoplossing vereist blijkt, wordt deze voor u gemaakt. Bij noodgevallen kunnen we het probleem meteen oplossen.

Dakinspectie Breda

Het dak is één van de belangrijkste onderdelen van een gebouw; het zorgt ervoor dat u veilig en afgeschermd bent voor invloeden van buitenaf. Daarom is het erg cruciaal om ervoor te zorgen dat uw dak in optimale staat is en ook blijft. Onze kundige dakdekkers controleren uw dak of daken om te voorkomen dat er in de toekomst problemen zoals lekkages op zullen treden. Zij zullen hierbij het gehele dak controleren op zwakke plekken. U krijgt van ons een rapportage van de dakinspectie, waarin de staat van dak wordt beschreven.

Hierin hebben wij ook de taken weergeven die wij kunnen uitvoeren om uw dak weer in perfecte staat te brengen. Niet ieder dag is hetzelfde, daarom stemmen wij onze onderhoudsinspectie af op uw wensen en de staat van uw dak. Bij een vrij nieuw dak zullen er waarschijnlijk minder aandachtspunten zijn dan bij een verouderd dak. Wij houden derhalve altijd rekening met uw wensen en behoeften.

Veel mensen schakelen pas een dakdekker in wanneer het al te laat is . Tegenwoordig merkt u door de uitstekende isolatie van uw dak vaak niet direct zelf op dat problemen zijn. Ook algen of mos kunnen voor onverwachte schade aan uw dak zorgen; het vocht dat hierin is opgeslagen zal in de winter bevriezen en zo de kwaliteit van uw dakpannen aantasten. Dit kan worden voorkomen door uw dak tijdig schoon te laten maken en een beschermende dakcoating aan te brengen. Door uw dak jaarlijks te laten controleren op zwakke plekken kan dit alles voorkomen worden. Wanneer wij een dakinspectie uitvoeren, letten wij op de staat van verscheidene dakonderdelen:

  • Schoorsteen
  • Dakpannen en dakgoten
  • Regenpijpen
  • Boeidelen
  • Windveren

Dakenheer Breda
ook voor renovatie van uw gehele dak

Soms is de schade groter dan verwacht. In dat geval kunnen we een gehele vernieuwing van uw dak aanraden. Soms heeft dit de voorkeur boven jaarlijkse reparaties en terugkerende problemen.

Graag adviseren we u en komen we samen tot de beste oplossing voor uw dak.

Vestiging Breda
076 700 27 49

Hulp nodig? Chat met ons