Dakdekker Amsterdam

Dakenheer is uw dakdekker in Amsterdam. Ook voor een gratis dakinspectie! Alles voor uw dak, voor alle type daken.

Dakenheer: uw dakdekker Amsterdam

Zoekt u een dakdekker in Amsterdam? Dakenheer Amsterdam werkt met een vast team van dakspecialisten in en rondom Amsterdam. Wij rekenen geen voorrijkosten in onze vaste regio’s. Bent u woonachtig in Amsterdam? Maak dan een gratis afspraak voor al uw dakwerkzaamheden of dakinspectie. Wij kunnen de prijs voor kleine werkzaamheden op locatie bepalen.

Hoe werken wij?

Bij een daklekkage en spoed in Amsterdam zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. We sturen dan binnen enkele uren iemand bij u langs om het probleem te beoordelen. Vervolgens maken we direct een offerte op maat en - als een noodoplossing nodig is - maken we deze voor u. Bij noodgevallen kunnen we het probleem direct oplossen.

Dakinspectie Amsterdam

Het dak is één van de belangrijkste onderdelen van uw huis of kantoor. Het zorgt ervoor dat u veilig en beschut bent voor invloeden van buitenaf. Daarom is het cruciaal om ervoor te zorgen dat uw dak in optimale staat is en blijft. Onze ervaren dakdekkers inspecteren uw dak om te voorkomen dat er in de nabije toekomst problemen, zoals een daklekkage, optreden. Wij inspecteren hierbij het complete dak op zwakke plekken. U krijgt van ons een rapportage van de dakinspectie, waarin de conditie van uw dak wordt weergeven.

Rapportage dakinspectie Amsterdam

In de rapportage van uw dakinspectie in Amsterdam staan de werkzaamheden beschreven die nodig zijn om uw dak weer in perfecte staat terug te brengen. Omdat wij weten dat niet ieder dak hetzelfde is, stemmen wij onze onderhoudsinspectie af op uw wensen en de staat van uw dak. Bij een vrij nieuw dak zijn er vermoedelijk minder aandachtspunten dan bij een gedateerd dak. Wij houden daarom altijd rekening met uw wensen en behoeften.

Dakdekkersbedrijf Amsterdam voorkomt schade aan uw dak

Veel mensen schakelen pas een dakdekker in wanneer het te laat is. Hierbij kunt u denken aan een daklekkage. Steeds meer daken zijn goed geïsoleerd. Daardoor ziet u tegenwoordig vaak niet onmiddellijk of er problemen met uw dak zijn. Algen of mos zorgen bijvoorbeeld voor onverwachte beschadigingen aan uw dak. Het vocht dat hierin is opgeslagen bevriest in de winter, wat de kwaliteit van uw dakpannen aantast. Dit kunt u voorkomen door uw dak tijdig schoon te laten maken en een beschermende dakcoating aan te brengen. Door uw dak jaarlijks te laten checken op zwakke plekken kunt u dit alles voorkomen. Bij een dakinspectie letten wij op de staat van verschillende dakonderdelen, waaronder:

Dakenheer: Uw dakdekker in Amsterdam. Ook voor renovatie van uw gehele dak

Soms is de schade groter dan verwacht. In dat geval adviseren we een gehele vernieuwing van uw dak. Soms heeft dit de voorkeur boven jaarlijkse reparaties en terugkerende problemen.

Graag adviseren we u en komen we samen tot de beste oplossing voor uw dak.

This is custom heading element

Vakantie

Geachte klant, vanaf 9 tot 28 juni zijn we gesloten. Vanaf 29 juni zijn we weer bereikbaar. Bedankt voor uw begrip.


Dit zal sluiten in 20 seconden

Hulp nodig? Chat met ons