Dakdekker Amsterdam

Van dakpan tot gehele renovatie. Voor iedere type dak.

Dakenheer Amsterdam

U zoekt een dakdekker in Amsterdam? Dakenheer Amsterdam werkt met een vast team van dakspecialisten in en rondom Amsterdam. Bij ons betaald u geen voorrijkosten in onze vaste regio’s. Bent u woonachtig in Amsterdam? maak dan een gratis afspraak voor al uw dakwerkzaamheden of dakinspectie. Bij kleine werkzaamheden kan uw opdracht direct worden ingecalculeerd voor een prijs en advies op maat.

Hoe werken wij?

U kunt ons ten alle tijden bellen wanneer u een lekkage heeft. We sturen dan veelal binnen enkele uren iemand bij u langs om het probleem te beoordelen. We maken bij u dan direct een offerte op maat op en als een noodoplossing vereist blijkt, wordt deze voor u gemaakt. Bij noodgevallen kunnen we het probleem onmiddellijk oplossen.

Dakinspectie Amsterdam

Een dak is een belangrijk onderdeel van uw woning of pand; het zorgt ervoor dat u veilig en afgeschermd bent voor invloeden van buitenaf. Daarom is het erg belangrijk om zorg te dragen dat uw dak in optimale staat is en ook blijft. Onze kundige dakdekkers inspecteren uw dak of daken om te voorkomen dat er in de toekomst problemen zoals lekkages op zullen treden. Zij zullen hierbij het complete dak controleren op zwakke plekken. U krijgt van ons een rapportage van de dakinspectie, waarin de staat van dak wordt beschreven.

Hierin staan hier de taken omschreven die noodzakelijk zijn om uw dak weer in perfecte staat terug te brengen. Omdat wij weten dat niet ieder dak hetzelfde is, stemmen wij onze onderhoudsinspectie af op uw wensen en de staat van uw dak. Bij een vrij nieuw dak zullen er waarschijnlijk minder aandachtspunten zijn dan bij een verouderd dak. Wij houden vandaar altijd rekening met uw wensen en behoeften.

Veel mensen schakelen pas een dakdekker in wanneer het al te laat is . Tegenwoordig merkt u vanwege de uitstekende isolatie van uw dak vaak niet onmiddellijk zelf op dat problemen zijn. Ook algen of mos kunnen voor onverwachte schade aan uw dak zorgen; het vocht dat hierin is opgeslagen zal in de winter bevriezen en zo de kwaliteit van uw dakpannen aantasten. Dit kan worden voorkomen door uw dak bijtijds schoon te laten maken en een beschermende dakcoating aan te brengen. Door uw dak jaarlijks te laten checken op zwakke plekken kan dit alles voorkomen worden. Wanneer wij een dakinspectie uitvoeren, letten wij op de staat van verschillende dakonderdelen:

  • Schoorsteen
  • Dakpannen en dakgoten
  • Regenpijpen
  • Boeidelen
  • Windveren

Dakenheer Amsterdam
ook voor renovatie van uw gehele dak

Soms is de schade groter dan verwacht. In dat geval kunnen we een gehele vernieuwing van uw dak aanbevelen. Soms heeft dit de voorkeur boven jaarlijkse reparaties en terugkerende problemen.

Graag adviseren we u en komen we samen tot de beste oplossing voor uw dak.

Vestiging Amsterdam
020 244 09 68

Hulp nodig? Chat met ons