Daklekkage Utrecht

Heeft u een daklekkage in Utrecht? Wij van Dakenheer zijn uw specialist! Wij zorgen voor een goede en betaalbare oplossing van uw daklekkage in Utrecht. Meld uw daklekkage en bij ons en wij staan binnen 24 uur voor u klaar!

Daklekkage Utrecht

Een daklekkage wilt u ten alle tijden zo snel mogelijk oplossen of zelfs voorkomen. Heeft u een daklekkage in Utrecht en omgeving? Dan zijn wij uw specialist. Als u uw daklekkage snel bij ons meldt, zijn wij in staat om de schade in huis zoveel mogelijk te beperken. Wij komen zo snel mogelijk naar u toe voor een gratis dakinspectie en inventariseren wat nodig is om de lekkage te verhelpen. En dat alles met een 24/7 service! Dakenheer is uw dakdekker in Utrecht.

Daklekkage in Utrecht? Wij lossen het op!

Heeft u een daklekkage in Utrecht? Meld dit dan direct bij ons. Binnen 24 uur komt er een specialist bij u langs voor een offerte op maat. Wij helpen u met het vinden én het oplossen van de lekkage. Hebben wij niet de juist materialen bij ons? Dan zorgen we ervoor dat uw dak in zoverre gerepareerd is dat er niet meer schade kan ontstaan in huis. Zo bent u direct geholpen. Uiteraard komen we later terug voor een definitieve oplossing van uw daklekkage.

Stappenplan daklekkage

Merkt u dat u een lekkage aan uw dak heeft? Neem dan de volgende stappen.

1. Bel ons
2. Is de lekkage groot en druppelt het water in huis? Zet dan emmers neer waar nodig.
3. Maak foto’s van de waterschade
4. Meld de schade bij uw verzekering

Als u tijdig handelt, kunt u veel schade voorkomen en geld terugkrijgen van uw verzekering.

Heeft u een daklekkage? Neem direct contact met ons op!

Wat te doen bij een daklekkage in Utrecht?

Het is dus erg belangrijk dat u direct actie onderneemt. Op deze manier beperkt u de schade in huis én aan uw dak.

Hulp nodig? Chat met ons