Dakdekker Dongen

Van dakpan tot gehele renovatie. Voor iedere type dak.

Dakenheer Dongen

U zoekt een dakdekker in Dongen? Dakenheer Dongen werkt met een vast team van dakspecialisten in en rondom Dongen. Wij rekenen geen voorrijkosten in onze vaste regio’s. Belt u vanuit de omgeving rondom Dongen, maak dan een vrijblijvende afspraak voor al uw dakwerkzaamheden of dakinspectie. Wij kunnen de prijs op locatie bepalen voor kleine werkzaamheden.

Hoe werken wij?

U kunt ons ten alle tijden bellen wanneer u een lekkage heeft. We zijn veelal binnen enkele uren ter plaatse. We maken bij u dan direct een offerte op maat op en als een noodoplossing benodigd blijkt, wordt deze voor u gemaakt. Bij noodgevallen kunnen we het probleem rechtstreeks oplossen.

Dakinspectie Dongen

Het dak is één van de belangrijkste onderdelen van een gebouw; het zorgt ervoor dat u veilig en afgeschermd bent voor invloeden van buitenaf. Daarom is het erg cruciaal om ervoor te zorgen dat uw dak in optimale vorm is en ook blijft. Onze kundige dakdekkers controleren uw dak of daken om te voorkomen dat er in de toekomst problemen zoals lekkages op zullen treden. Zij zullen hierbij het gehele dak inspecteren op zwakke plekken. U krijgt van ons een overzicht van de dakinspectie, waarin de conditie van dak wordt beschreven.

Hierin hebben wij ook de taken beschreven die wij kunnen uitvoeren om uw dak weer in perfecte staat te brengen. Omdat wij weten dat niet ieder dak hetzelfde is, stemmen wij onze onderhoudsinspectie af op uw wensen en de staat van uw dak. Bij een vrij nieuw dak zullen er waarschijnlijk minder aandachtspunten zijn dan bij een verouderd dak. Wij houden derhalve altijd rekening met uw wensen en behoeften.

Veel mensen schakelen pas een dakdekker in wanneer het al te laat is . Tegenwoordig merkt u vanwege de uitstekende isolatie van uw dak vaak niet direct zelf op dat problemen zijn. Zelfs algen of mos kunnen voor onverwachte beschadigingen aan uw dak zorgen; het vocht dat hierin is opgeslagen zal in de winter bevriezen en zo de kwaliteit van uw dakpannen aantasten. Dit kan u voorkomen door uw dak tijdig schoon te laten maken en een beschermende dakcoating te plaatsen. Door uw dak jaarlijks te laten checken op zwakke plekken kan dit alles voorkomen worden. Wanneer wij een dakinspectie verrichten, letten wij op de staat van verscheidene dakonderdelen:

  • Schoorsteen
  • Dakpannen en dakgoten
  • Regenpijpen
  • Boeidelen
  • Windveren

Dakenheer Dongen
ook voor renovatie van uw gehele dak

Soms is de schade groter dan verwacht. In dat geval kunnen we een gehele renovatie van uw dak adviseren. Soms heeft dit de voorkeur boven jaarlijkse reparaties en terugkerende problemen.

Graag adviseren we u en komen we samen tot de beste oplossing voor uw dak.

Hulp nodig? Chat met ons