Dakdekker Goirle

Van dakpan tot gehele renovatie. Voor iedere type dak.

Dakenheer Goirle

U zoekt een dakdekker in de regio Goirle? Dakenheer Goirle is werkzaam in en rondom Goirle. Bij ons betaald u geen voorrijkosten in onze vaste regio’s. Bent u woonachtig in Goirle? maak dan een vrijblijvende afspraak voor al uw dakwerkzaamheden of dakinspectie. Wij kunnen de prijs op locatie bepalen voor kleine werkzaamheden.

Hoe werken wij?

Bij lekkage en spoed zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. We sturen dan veelal binnen enkele uren iemand bij u langs om het probleem te beoordelen. We maken bij u dan direct een offerte op maat op en als een noodoplossing vereist blijkt, wordt deze voor u gemaakt. Bij noodgevallen kunnen we het probleem onmiddellijk oplossen.

Dakinspectie Goirle

Het dak is één van de belangrijkste onderdelen van een gebouw; het zorgt ervoor dat u veilig en beschermd bent voor invloeden van buitenaf. Daarom is het erg belangrijk om ervoor te zorgen dat uw dak in optimale staat is en ook blijft. Onze kundige dakdekkers bekijken uw dak of daken om te voorkomen dat er in de toekomst problemen zoals lekkages op zullen treden. Zij zullen hierbij het gehele dak inspecteren op zwakke plekken. U krijgt van ons een rapportage van de dakinspectie, waarin de staat van dak wordt weergeven.

Hierin hebben wij ook de taken beschreven die wij kunnen uitvoeren om uw dak weer in perfecte staat te brengen. Niet ieder dag is hetzelfde, daarom stemmen wij onze onderhoudsinspectie af op uw wensen en de staat van uw dak. Bij een vrij nieuw dak zullen er vermoedelijk minder aandachtspunten zijn dan bij een verouderd dak. Wij houden derhalve altijd rekening met uw wensen en behoeften.

.

Veelal wordt een dakdekker ingeschakeld wanneer het te laat is . Tegenwoordig merkt u vanwege de uitstekende isolatie van uw dak vaak niet gauw zelf op dat problemen zijn. Ook algen of mos kunnen voor onverwachte beschadigingen aan uw dak zorgen; het vocht dat hierin is opgeslagen zal in de winter bevriezen en zo de kwaliteit van uw dakpannen aantasten. Dit kan u voorkomen door uw dak bijtijds schoon te laten maken en een beschermende dakcoating te plaatsen. Door uw dak jaarlijks te laten controleren op zwakke plekken kan dit alles voorkomen worden. Wanneer wij een dakinspectie verrichten, letten wij op de staat van verschillende dakonderdelen:

  • Schoorsteen
  • Dakpannen en dakgoten
  • Regenpijpen
  • Boeidelen
  • Windveren

Dakenheer Goirle
ook voor vernieuwing van uw gehele dak

Soms is de schade groter dan verwacht. In dat geval kunnen we een gehele vernieuwing van uw dak aanraden. Soms heeft dit de voorkeur boven jaarlijkse reparaties en terugkerende problemen.

Graag adviseren we u en komen we samen tot de beste oplossing voor uw dak.

Hulp nodig? Chat met ons