Schoorsteen reparatie

Kan uw oude schoorsteen na jaren wel een opknapbeurt gebruiken? De dakspecialisten van Dakenheer helpen u graag bij uw schoorsteenreparatie & -renovatie!

Kan uw oude schoorsteen na jaren wel een opknapbeurt gebruiken? De dakspecialisten van Dakenheer helpen u graag! Wij weten precies wat er aan uw schoorsteen gedaan en verzorgen de schoorsteenreparatie & -renovatie die nodig is om er in de winter weer lekker warmpjes bij te kunnen zitten.

Schoorsteenreparatie & -renovatie

In de loop van de jaren wordt uw schoorsteen blootgesteld aan allerlei invloeden van buitenaf die de schoorsteen kunnen beschadigen. Daarom is het aan te raden om uw schoorsteen regelmatig door een vakman te laten nakijken, zeker wanneer de winter voor de deur staat.

Buitenkant van de schoorsteen

Vaak is een kleine schoorsteenreparatie al voldoende. Hierbij kunt u denken aan herstel van slijtage van het metselwerk door nieuw voegsel aan te brengen. Nadat wij uw schoorsteen hebben behandeld, impregneren we deze met een waterafstotend middel. Dit zorgt ervoor dat uw schoorsteen in de toekomst minder snel vies wordt, minder vocht binnenlaat en daardoor langer in goede staat blijft.

Binnenkant van de schoorsteen

Aan de binnenkant van de schoorsteen treffen wij ook vaak scheuren en slijtageplekken aan. Dit is door u zelf vaak niet te zien of vast te stellen. Een schoorsteenreparatie is dan echter wel nodig om erger te voorkomen.

Denkt u dat uw schoorsteen aan een renovatie toe is? Of wilt u graag dat een dakspecialist uw schoorsteen beoordeelt op slijtageplekken? Bij Dakenheer helpen wij u graag verder. Wij staan bij klanten bekend om onze goede service voor een kleine prijs.

schoorsteenreparatie schoorsteenrenovatie dakenheer
Hulp nodig? Chat met ons