Dakdekker Tilburg

Van dakpan tot gehele renovatie. Voor iedere type dak.

Dakenheer Tilburg

U zoekt een dakdekker in de regio Tilburg? Dakenheer Tilburg werkt met een vast team van dakspecialisten in en rondom Tilburg. Wij rekenen geen voorrijkosten in onze vaste regio’s. Bent u woonachtig in Tilburg? maak dan een vrijblijvende afspraak voor al uw dakwerkzaamheden of dakinspectie. Bij kleine werkzaamheden kan uw opdracht direct worden ingecalculeerd voor een prijs en advies op maat.

Hoe werken wij?

U kunt ons ten alle tijden bellen wanneer u een lekkage heeft. We sturen dan doorgaans binnen enkele uren iemand bij u langs om het probleem te beoordelen. We maken bij u dan direct een offerte op maat op en als een noodoplossing benodigd blijkt, wordt deze voor u gemaakt. Bij noodgevallen kunnen we het probleem onmiddellijk oplossen.

Dakinspectie Tilburg

Het dak is één van de belangrijkste onderdelen van een gebouw; het zorgt ervoor dat u veilig en afgeschermd bent voor invloeden van buitenaf. Daarom is het erg cruciaal om zorg te dragen dat uw dak in optimale staat is en ook blijft. Onze kundige dakdekkers controleren uw dak of daken om te voorkomen dat er in de toekomst problemen zoals lekkages op zullen treden. Zij zullen hierbij het gehele dak inspecteren op zwakke plekken. U krijgt van ons een rapportage van de dakinspectie, waarin de staat van dak wordt weergeven.

Hierin hebben wij ook de taken weergeven die wij kunnen uitvoeren om uw dak weer in perfecte staat te brengen. Omdat wij weten dat niet ieder dak hetzelfde is, stemmen wij onze onderhoudsinspectie af op uw wensen en de staat van uw dak. Bij een vrij nieuw dak zullen er waarschijnlijk minder aandachtspunten zijn dan bij een verouderd dak. Wij houden daarom altijd rekening met uw wensen en behoeften.

.

Veelal wordt een dakdekker ingeschakeld wanneer het te laat is . Tegenwoordig merkt u wegens de uitstekende isolatie van uw dak vaak niet direct zelf op dat problemen zijn. Zelfs algen of mos kunnen voor onverwachte beschadigingen aan uw dak zorgen; het vocht dat hierin is opgeslagen zal in de winter bevriezen en zo de kwaliteit van uw dakpannen aantasten. Dit kan u voorkomen door uw dak tijdig schoon te laten maken en een beschermende dakcoating aan te brengen. Door uw dak jaarlijks te laten controleren op zwakke plekken kan dit alles voorkomen worden. Wanneer wij een dakinspectie verrichten, letten wij op de staat van verscheidene dakonderdelen:

  • Schoorsteen
  • Dakpannen en dakgoten
  • Regenpijpen
  • Boeidelen
  • Windveren

Dakenheer Tilburg
ook voor renovatie van uw gehele dak

Soms is de schade groter dan verwacht. In dat geval kunnen we een gehele vernieuwing van uw dak adviseren. Soms heeft dit de voorkeur boven jaarlijkse reparaties en terugkerende problemen.

Graag adviseren we u en komen we samen tot de beste oplossing voor uw dak.

Vestiging Tilburg
013 700 97 41

Hulp nodig? Chat met ons